digiDOO

Professionele diensten met persoonlijk karakter.

Communicatieoplossingen

Onder de bedrijfsnaam digiDOO zijn wij, Marco Quispel en Reijer van Baar, sinds 2008 actief als aanbieder van communicatieoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen en marktsegmenten. Onder de naam digiDUIF leveren wij inmiddels aan meer dan 800 scholen in Nederland professionele communicatiediensten. Door ons samengaan met Social Schools (onder de naam Social Schools Nederland) per 1 januari 2017 breiden wij niet alleen sterk uit maar willen wij ook
het beste platform voor basisscholen gaan bieden. Onze samenwerking biedt ons meer kennis, ervaring en capaciteit om
u in de toekomst een nog beter platform te bieden. Naar de website van Social Schools.

Onze naam

digidoo digiDOO is een combinatie van ‘digi’ (uit ‘digitaal’ ) met het Japanse ‘do’, dat ‘de weg’ betekent (denk aan woorden als ‘judo’, ‘aikido’ etc.). Maar ook het Engelse werkwoord ‘to do’ zit erin: doen, actie ondernemen. digiDOO staat dus voor: de weg naar digitale communicatie – en dat zien we als een dynamisch proces, waarin we u graag bijstaan met de modernste middelen.

Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD)

In de vereniging DOD (VDOD) werken leveranciers van diensten en systemen in onderwijs-ICT samen – daar waar dit
nodig en nuttig is voor de aangesloten leden/leveranciers.

 

Onze service

Onze dienstverlening is gebaseerd op vier pijlers:

icon2

Besparen

Met ons werk leveren we een substantiële bijdrage aan het communicatieproces van onze gebruikers. Gaat u met ons in zee, dan neemt u altijd een (financieel) aantrekkelijke en verstandige beslissing, niet alleen omdat we u zulke efficiënte hulpmiddelen aanreiken, maar ook door de aanzienlijke besparingen op administratiekosten, papier, printers, etc. die we u bezorgen.

icon1

Zorgen

Bij digiDOO maken we alleen gebruik van digitale technieken. Communicatie via de ‘papieren weg’ (en dus met printers en kopieermachines) wordt daarmee teruggedrongen. Dat vinden we alvast een goede stap op weg naar een beter milieu en duurzamer communicatie.

icon3

Verbinden

Met onze producten bereiken we mensen – maar dan echt. We zetten verschillende digitale communicatiemiddelen in die elkaar ondersteunen en aanvullen en volledig aansluiten bij de belevingswereld van de ontvangers. Zo maakt u echt verbinding met uw doelgroep.

icon4

Ervaren

Onze producten zijn altijd eenvoudig en intuïtief in gebruik. Gebruikers kunnen zonder enig probleem informatie versturen en ontvangen. En mochten ze extra ondersteuning nodig hebben, kunnen ze terugvallen op toegankelijke en professionele hulp.