Basisscholen

Moderne oplossingen besparen tijd en geld

Berichtenservice

Leerkracht ziek? Afspraak verschoven? Activiteit afgelast of uitgesteld? Met digiDUIF kunt u de betrokken ouders snel een e-mail, een berichtje via de app of – in geval van ziekte of calamiteit – een sms sturen. Zo weet iedereen meteen wat er aan de hand is.

Kalender

De digiDUIF-kalender is een ideaal hulpmiddel om ouders, verzorgers en andere betrokkenen te informeren over alle activiteiten op school. U vult en beheert de kalender en ouders zien in één oogopslag wat er speelt. Met de intekenlijst kunnen ze zich bovendien online inschrijven als ze willen helpen. Hoe makkelijk wilt u het hebben? Bovendien kunnen ouders zelf tijd reserveren voor gesprekken met leerkrachten en de kalender heel eenvoudig koppelen aan hun eigen digitale agenda. Zo weet u zeker dat de afspraak hen uitkomt.

Contact

Met digiDUIF kunt u ouders, verzorgers en andere betrokkenen met elkaar in contact brengen. Iedereen die dat wil kan via de app zijn of haar contactgegevens met anderen delen – maar die ook weer op elk moment terugtrekken. Zo bouwt u via digiDUIF mee aan een vrijwillig netwerk van mensen die bij uw leerlingen betrokken zijn.

iphone Slider
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide

Extra functies voor basisscholen

Verder is digiDUIF nog uit te breiden met de volgende functies:

Alle documenten op één plek in Online documenten

Met Online documenten kunt u vanaf één centrale plek alle documentatie die betrekking heeft op een leerling met de ouders delen. Dat geldt voor rapporten, toetsuitslagen, het portfolio of oefenmaterialen, maar ook voor de schoolgids. Ouders kunnen bovendien de gegevens bekijken op een moment dat het hun uitkomt en bijvoorbeeld ’s avonds na hun werk een handelingsplan goedkeuren. Zo bespaart u aan beide kanten tijd, moeite en vertraging.

Leerontwikkeling

Met de module leerontwikkeling van digiDUIF kunt u de totale cognitieve ontwikkeling van een kind online delen met de ouders/verzorgers. De benodigde vaardigheidsscores en toetsresultaten worden in één keer ingelezen, zodat u geen gegevens handmatig meer hoeft in te voeren. Alle gegevens worden vervolgens weergegeven in heldere grafieken, die we samen met Cito en Boom uitgevers hebben ontwikkeld. Zo komt iedereen goed voorbereid naar een gesprek.

Leerlingportaal

Het mobiele leren is niet meer weg te denken uit het leven van schoolgaande kinderen – ze willen en kunnen altijd en overal op hun eigen manier studeren. In die ontwikkeling is het digitale leerlingportaal uitgegroeid tot een belangrijke ondersteuning voor het leerproces en voor de onderlinge communicatie tussen school, leerlingen en ouders. Ook hierbij kunnen we u helpen.
In het leerlingportaal van digiDUIF vinden leerlingen alles wat ze voor school nodig hebben: hun eigen kalender met huiswerk en oefeningen, de contactgegevens van leerkrachten of klasgenoten, inschrijfformulieren voor activiteiten, noem maar op.

Ouders meekijken

Als vertegenwoordiger van school bepaalt u of ouders directe toegang krijgen tot het portaal van hun kind, of dat het kind zelf verantwoordelijk is voor de informatievoorziening aan de ouders. Dan moet u denken aan het doorgeven van huiswerk en leerprestaties. Bij jongere kinderen ligt het bijvoorbeeld wat meer voor de hand dat ouders wèl kunnen meekijken op het portaal van hun kind. U bepaalt. Zo bent u met digiDUIF goed voorbereid op de toekomst.

Overzicht functionaliteit

Een volledig overzicht van functionaliteit in PDF-formaat treft u hier aan.

De kracht van digiDUIF

Voor zo’n complete dienst, die u veel werk uit handen neemt, is digiDUIF niet duur. U haalt digiDUIF al in huis vanaf € 50 per maand zonder verdere investering. En u sluit een contract af dat per maand opzegbaar is! Wilt u een offerte of demo-account aanvragen – of liever eerst meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op.

 • Perfecte aansluiting op administratie en leerlingvolgsysteem;
 • Een veilige omgeving voor uw vertrouwelijke gegevens;
 • Minder rompslomp, meer betrokkenheid;
 • Alle belangrijke documenten op één plaats;
 • Ouders hebben inzage wanneer het hun schikt;
 • Een beslissende stap naar educatief partnerschap;